Tavsiye : Unutulmaz Oyunlar - Weböğrenci -->

Tavsiye : Unutulmaz Oyunlar

unutulmazoyunlar.com



Bugün ki yazımızda unutulmazoyunlar.com oyun sitesini tanıtmaya çalışacam. Hergün paylaşılan oyunlarla stresinizi atabileceğiniz unutulmayan eski oyunları oynayabileceğiniz flash oyun sitesi unutulmazoyunlar.com yaklaşık 7 aydır yayında. Siteye girdiğimizde ilk olarak, göz yormayan tasarımı ve kullanılan renklerin uyumu ilginizi çekecektir.


Bu oyun platformunda, 3D oyunlar, araba oyunları, macera oyunları, savaş oyunları, zeka oyunları, atari oyunları, zombi oyunları, motor ve mario oyunları olmak üzere yaklaşık 22 oyun kategorisinde yüzlerce oyun bulunmaktadır. Bir oyun açtığımızda, oyun hakkında detaylı bilgi oynanma sayıları ve nasıl oynandığına dair ipuçları bulunuyor. 

Oyunun kategorisinde bulunan ve ilginizi çekecek diğer birkaç oyunuda gösteriyor. Oyunun nasıl oynandığını bu sayfadan öğrendikten sonra oyuna başlayabilir ve keyifli dakikalar geçirebiliriz. Atari oyunları kategorisinde eski atari oyunları, macera oyunlarında en heyecanlı oyunlar, araba oyunları kategorisinde arabaları parket. Beceri oyunları kategorisinde becerilerini sına ve nişan oyunları kategorisinde de nişancılığınızı ölçün. Spor oyunları kategorisinde maç yapın frikik atın. unutulmazoyunlar.com 

Flash oyun ve fsp oyunlarıyla oyun severlerin hizmetinde. Eğer canınız sıkılıyor stres atmak istiyorsanız yada eski oyunları hatırlamak istiyorsanız unutulmazoyunlar.com sitemize davetlisiniz.