18+ Yaş İçin Geliştirilen Bu Oyun, Steam’in En Çok Satanlar Listesinde - Weböğrenci -->

18+ Yaş İçin Geliştirilen Bu Oyun, Steam’in En Çok Satanlar Listesinde

Steam, her ay düzenli olarak yayımladığı ayın en çok satan oyunlar listesini paylaştı. 10 Haziran'da piyasaya sürülen Koikatsu Party isimli bir yetişkin oyunu, beklenmedik bir şekilde listenin en üst sıralarında yer almayı başardı.
Valve'ın oyun platformu olan Steam, düzenli olarak ayın en çok satılan oyunlarını duyuruyor. Bu liste yeni çıkan ve bir anda yıldızı parlayan oyunları da içeriyor. Ancak bu kez, hiç beklenmedik bir oyun haziran ayının en çok satanları listesine girmeyi başardı. Genelde yetişkinler için anime oyunlar piyasaya süren Illusion tarafından yayınlanan "Koikatsu Party" isimli bir oyun, haziran ayının en çok satanları arasında yer alıyor.
Koikatsu Party, henüz 10 Haziran'da yayınlanmasına ve 183 TL'lik (59.99 dolar) fiyat etiketine sahip olmasına rağmen, beklenenden yüksek satış rakamlarına ulaştı.
steam
Bu oyun kendinize özel bir anime karakteri oluşturarak -geliştirici şirkete göre- "romantik" dakikalar geçirilmesini sağlıyor. 30 farklı karakterin bulunduğu bu oyunda, seçtiğiniz karakterin saç rengi, vücut yapısı, kıyafetleri ve kişiliği gibi pek çok özelliği değiştirilebiliyor.
Oyunun sanal gerçeklik desteği de bulunuyor ve uygun ekipmanlarla oyunun kontrol edilmesi sağlanıyor.
Oyun, Steam üzerinde "Yetişkinlere Özel" olarak işaretlendiği için bu oyunu doğrudan görüntüleme imkanınız yoktur. Bunun için bazı ayarların yapılması gerekiyor. Bunun için yapmanız gerekenlerden bahsedecek olursak;
  • İlk olarak Steam hesabına giriş yapılması gerekiyor. Hemen ardından da (tarayıcı ya da uygulama fark etmez ikisinde de aynı yerde bulunuyor) sağ üst kısımda bulunan hesap isminizin üzerine tıklamanız ve "Mağaza Tercihleri" menüsüne ulaşmanız gerekiyor. Bu seçenek tarayıcı üzerinde "Tercihler" olarak geçiyor.
  • Karşınıza çıkacak olan seçeneklerde "Mağaza İçeriği Tercihleri" isminde bir alan bulunuyor. Bu alan, özellikle yetişkin içerikleri oyunların görüntülenmesi için bazı ayarlar içeriyor.
18+ oyun
  • "Yetişkin İçerik" menüsü altında bazı ayarların aktif, bazı ayarların aktif olmadığını görebilirsiniz. Burada bulunan seçeneklerin tamamını aktif hale getirdiğiniz zaman, Steam'de bulunan tüm yetişkin içerikleri görüntüleyebilirsiniz.
Steam'in haziran ayında en çok satan oyunları listelediği internet sayfasına erişmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Koikatsu Party'nin Steam sayfasına erişmek içinse burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ancak yukarıdaki işlemleri yapmadan oyunun sayfasına erişemeyeceğinizi tekrardan hatırlatmakta fayda var.




Kaynak:https://www.webtekno.com/18-yas-icin-gelistirilen-bu-oyun-steam-in-en-cok-satanlar-listesinde-h73046.html