Google Adsense Ödeme Nasıl Alınır En Basit Yöntemi - Weböğrenci -->

Google Adsense Ödeme Nasıl Alınır En Basit Yöntemi

İnternetten yapabileceğiniz en güzel şey internet kazancınızı çekmek olduğunua eminim. İnternetten kazandığınız parayı eğer Adsense ile çekmek istiyor iseniz doğru yazıda bulunuyorsunuz.

En kolay şekilde hiç kafanızın karışmasına imkan vermeden nasıl kolay bir şekilde Adsense den para çekilir bunu sizlere adım adım anlatarak bu küçük sorununuzu çözmüş olacağız. Hemen adsense ödeme nasıl alınır başlayalım.

Google Adsense Ödeme Nasıl Alınır?

Google Adsense Ödeme Nasıl Alınır?

İlk olarak ödeme alt limitin üzerinde bir bakiyenin olması gerekmektedir. Adsense alt ödeme limiti Türkiye için 200 TL dir. Eğer bakiye durumunuz 200 TL ve üzeri ise Adsense ödeme için size onay verecektir. Adsense ödemeleri daha güvenli bir şekilde yapmak için kazancınızı direk hesabınızın gelir kısmına yazmak yerine tahmini gelir kısmına yazar.

Tahmini gelir onay alması bir hafta ile 10 gün arası sürmektedir. Tahmini kazanç bakiye kısmına geldiğinde onay verilmeyen kazançların eksildiğini görebilirsiniz. Sonuç olarak kazancınız 300 TL ise 270 TL olması 30 TL lik bir geçersiz kazanç demek oluyor.

Adsense Banka Kart Ekleme

Adsense ödemeniz hazır halde ama nereden ödeme alacağınız hakkında bir bilginiz yok ise ödeme almak için ilk olarak Banka hesabınızı Adsenseye eklemeniz gerekmektedir. Banka kartı bilgilerinizi girip Adsensenin banka hesabınıza küçük bir miktarda para yolladığını fark edeceksiniz.

O para sizin onay kodunuz demek. Adsense kart onaylama kısmına gelerek gelen paranın tutarını o kutucuğa yazarak kartınızı aktif hale getirmiş olacaksınız. Kartınız da hazır ise tek gereken beklemek olacaktır. Adsense genel olarak ayın 18 i ile 21 i arası ödeme yapmaktadır. Ödemeler hafta içine denk gelirse herhangi bir aksama olmamakla beraber sabah saatlerinde ödemenizi alabilirsiniz.

Eğer hafta sonuna gelir ise ödemeniz diğer güne aksar. Ama farklı bir işlem yapmanız tekrardan gerekmez. Sadece gecikmeli ödeme alırsınız. Adsense işin gerçekten sağlam yapan bir partner şirket demekten gurur duyuyorum. İnternetin büyük bir kısmına Adsense tarafından reklamlar gönderilmektedir. Bu adsense nin evrensel bir şirket olduğunun göstergesidir. Adsense olduğu için teşekkürler GOOGLE