Neuvoo ile iş bulmak artık çok kolay - Weböğrenci -->

Neuvoo ile iş bulmak artık çok kolay


Neuvoo ile iş bulmak artık çok kolay
İnternetten iş aramanın her geçen gün daha fazla önem kazandığı günümüzde güncel iş ilanları sunan kariyer sitelerine ilgi de artıyor.

Uluslararası iş arama sitesi olan Neuvoo 47 ülkede aktif faaliyet gösterek iş arayanlara, kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere en güncel iş ilanlarını ücretsiz bir şekilde sunuyor.

Neuvoo nedir? 

Neuvoo, uluslararası alanda çalışan bir iş arama sitedir. 2011 yılında kuruldu. Şu an ise Türkiye'deki en büyük iş arama motorlarından biri olarak biliniyor. Şu an 47 ülkede aktif olarak faaliyet gösteren Neuvoo'nun ofisleri; Kanada, Latin Amerika ve İsviçre'de bulunuyor.

Neuvoo internet üzerinde bulunun tüm iş ilanlarını kendi sisteminde arşivler ve site kullanıcıları konumlarına ve tercihlerine göre tüm iş ilanlarına ücretsiz şekilde erişim sağlayabilirler. Türkiye'de 300.000'den fazla iş imkanı sunuyor.

İşverenler isterlerse "Tıklama Başına Ücretlendirme" programı ile kendi iş ilanlarının görünürlüğünü arttırabilir. Bu program performans değerlendirmesi ile ölçülüyor. Kariyer sayfası olmayan firmalar ise isterlerse standart iş ilanı yayınlama sistemi ile ilanlarını sayfamızda yayınlayabilirler. Türkiye'den talebin bu kadar fazla olması üzerine, Neuvoo; hem Apple hem de Andorid için aplikasyonlarını hazırladı ve kullanıma sundu.

Neuvoo kullanıcılarının ayrıcaklıkları neler? 

Onlarca belki yüzlerce farklı kariyer sitesini gezip tek tek iş aramanın yorucu ve zaman kaybı olduğu bir sistemde, Neuvoo ile internet üzerinde olan tüm ilanlara tek bir tıklama ile ulaşabilirsiniz. Detaylı filtreleme sistemi ile istediğin kriterdeki işe daha hızlı sahip olabilirsiniz.

Hangimiz yurtdışı hayalleri yok ki! Neuvoo ile sadece Türkiye'de değil, 47 ayrı ülkede iş arayabilirsiniz. Bunların hepsini bir sayfa üzerinden yapmak artık Neuvoo ile hayata geçiyor. Avrupa, Amerika, Latin Amerika, Asya ve Afrika... Kariyer umutlarımızı artık sınırlandırmamıza gerek yok.

Bir işveren olarak neden Neuvoo ile partnerlik sağlamak? 

Neuvoo uluslararası bir arama motoru olduğu için, paylaştığınız ilanlar sadece Türkiye'de değil diğer 47 ülkede de görülecek. Böylece hem daha fazla görünürlük hem de iki kat hızlı eleman bulma süreci olacak.