Knight Online 26 Ocakda Steam'da - Weböğrenci -->

Knight Online 26 Ocakda Steam'da

Knight Online Efsanesi 26 Ocak Steamda

Merhaba arkadaşlar bir çoğumuzun uzun süre önce oynadığı oynayıp bıraktığı oyun steamda tekrardan açılıyor. Oyun zaten kapanmadı fakat farklı bir şekilde steam üzerinden tekrardan sıfır bir şekilde açılacaktır. İki oyun olucak şuan açık olan ile steam da acılacak olan server bir olmıyacak orada olan üyeliğiniz steam daki oyunda olmayacak bu yüzden steam üzerinden yeni bir hesap açarak giriş yapılacak.

Steam'da knight online'nın indirmesi tabikide ücretsiz olucak diğer oyunlardaki gibi knightta oyun için satışlar için steam key , steam bakiyesi kullanılacak.

Steamda açılınca hilesiz olarak başlıyacağı ve kolay kolay şuanki oyundaki sorunların olmayacağını düşünürsek oyuncuların coğunlukta olması düşünülüyor. Nttgame yetkilileri oyunu oyuncuların isteği üzerine eski haliyle açarsa oyun eski günlerdeki gibi dolup taşar ve eski keyifli günlerine dönecektir.

Ben ve bir kaç arkadaşım şimdiden oyunun açılmasını bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun umarım istediğimiz gibi bir oyun açarlar ve herkes oyundan zevk alır eskisi gibi...