Wattpad İle Yazar olmak çok kolay! - Weböğrenci -->

Wattpad İle Yazar olmak çok kolay!

Wattpad İle Yazar olmak çok kolay!
Android platformda vazgeçilmez uygulamalardan biri olan Wattpad sanal kütüphanenizi ayağınıza getirmek bir yana birde size yazar olma fırsatı tanıyor. Tamamen ücretsiz olan wattpad’in Türkçe olması da anlaşabilirlik düzeyinde oldukça etkili durumda. Wattpad’e girdiğinizde sol tarafta açılan gizli menüdeki butonları inceleyerek wattpad’i iyice kavrayacağız.


 Kütüphane
Wattpad’te kütüphaneniz diğer kullanıcıların yazdığı kitaplardan oluşur. Beğendiğiniz kitapları kütüphanenize ekleyerek istediğiniz kitabı buradan çevrimdışı olarak da okuyabilirsiniz.
      

   Keşfet
Yeni yazarlar ve yeni kitaplar keşfetmeye ne dersiniz? Seçeceğiniz kategoriye göre önünüze sıralanacak olan kitaplardan dilediğinizi seçebilirsiniz.
  
    
  Okuma Listeleri
Dilediğiniz bir kitabı okuma listenize ekleyerek bu kitaba daha sonra erişim sağlayabilirsiniz.
Oluştur
Kendi hikayenizi veya kendi kitabınızı oluşturmak için oluştur bölümü size yardımcı olacak. İster çevrimiçi ister çevrim dışı olarak yazdığınız kitabı taslak olarak kaydedebilir kitabınıza birde kapak resmi bulduktan sonra kitabınızı diğer okurların okuması için yayınlayabilirsiniz. Wattpad özgür bir kitap topluluğu olduğundan kitabınıza gelecek değerlendirme ve yorumlara hazır olsanız iyi