PhpDolphin v2.8 – Facebook Alternatif Script İndir - Weböğrenci -->

PhpDolphin v2.8 – Facebook Alternatif Script İndir

Facebook Alternatif Script İndir

phpdolpin

PhpDolphin v2.8 Scripti İndir


PhpDolphin herhangi bir özel bilgi olmadan sadece 5 dakika içinde kendi sosyal ağ veya online topluluk oluşturmak için en iyi yoldur.

*Yeni mesajlar, etkinlikler, ziyaret yerleri ve çok daha fazlası gibi arkadaşınızın faaliyet göstermektedir. Tüm içerik tarihe göre ya da olaylar filtre olduğunu. Eğer mesaj, yorum gibi, arkadaşlarınızın etkinlik yorum ve hatta paylaşabilirsiniz. Ayrıca çevrimiçi arkadaş, arkadaş listene ve daha hızlı erişim var …

*Profil sayfası özellikleri kapak ve profil resmi, bir kullanıcı tarafından yapılan tüm kamu mesajları, yerlerde olaylar ve tarih, arkadaşlar, ve cinsiyet, doğum tarihi, şehir ve daha fazlası gibi diğer bilgiler ile, filtre içerik ziyaret …Kullanıcılar ve arkadaşlar yorum yapabilirsiniz Profil mesajları, rapor, gibi paylaşmak, ve hatta mesaj gönderebilirsiniz.

*Aileniz ve arkadaşlarınızla canlı sohbet fonksiyonu ile, paylaşmak bağlantılar ve ifadeler ile görüşebilirsiniz.platformdan diğer kullanıcılarla Engage, cevapsız mesajları bildirimleri almak ve daha da. Kullanıcılar canlı sohbet bloke edilebilir ve aynı zamanda mesaj olabilir silinir.

*Arkadaşlarınızla faaliyet hakkında görsel ve e-posta bildirimleri canlı al, nerede daha gönderme ve ne onlar yorum, …, onlar gibi görmek kendi faaliyetleri için filtreler ile bildirimleri için özel bir sayfa ile ne yaptığını hakkında herhangi bir haber özledim .

» İNDİRME LİNKLERİ «

Turbobit Uploaded