Merakla beklenen oyun: 'Call Of Duty: Ghosts - Weböğrenci -->

Merakla beklenen oyun: 'Call Of Duty: Ghosts

Activision, oyun sektörün en önemli serilerinden bazılarının da aralarında bulunduğu etkileyici oyun kadrosu ile 11 – 13 Haziran 2013 tarihlerinde Los Angeles Convention Center'da düzenlenecek olan Electronic Entertainment Expo (E3 Expo) 2013'te oyunlardaki yeni nesli gözler önüne serecek. Güney Salonu'ndaki #647 numaralı Activision standında gösterilecek oyunlar arasında Call of Duty: Ghosts, Destinyve Skylanders SWAP Force bulunuyor. 

'Bu sene yalnızca Activision için değil, tüm oyun dünyası için çok önemli bir sene' diyen Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg, açıklamalarına 'Konsollarda yeni nesil başlıyor ve doğal olarak herkes bunun oyunlarda ne gibi yeni imkanlar doğuracağını görmek istiyor. Oyuncularımız en çok önem verdiği şeylere özel olarak odaklanmayı sürdürüyoruz: eğlenceli oynanış, etkileyici dünyalar ve sevilen yenilikler. İşte bu seneki E3 fuarındaki inanılmaz oyun kadromuz da sizlere tam olarak bunları sunacak.' diye devam etti.

Activision'ın E3 standında şu oyunlar gösterilecek 

Call of Duty: Ghosts – Orijinal Call of Duty'yi ve başarılı Call of Duty: Modern Warfare serisinin yaratan stüdyo Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Ghosts Call of Duty için yeni bir nesil başlatacak ve serinin çıtasını ciddi anlamda yükseltecek. Oyun yeni nesil motor ile güçlendirilmiş yepyeni bir dünya, yeni bir hikaye ve yeni karakterler sunacak. 

Oyuncular ilk kez güçsüz durumda olan tarafta olacaklar, kendilerinden kat kat üstün sayıya ve ateş gücüne sahip bir düşmana karşı mücadele veren bir manganın üyesi olarak savaşa katılacaklar. 

Call of Duty: Ghosts'un yeni nesil motoru aralarında önümüzdeki aylarda açıklanacak yepyeni çoklu-oyuncu özelliklerinin de bulunduğu birçok oynanış yeniliği getirecek. Oyunun Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 5 Kasım 2013'te piyasada olması bekleniyor. (Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Xbox 360, PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation 3 sistemi ve Windows PC için geliştirilmektedir; henüz ESRB tarafından derecelendirilmemiştir.