iPhone 5S'ten nefret ettirecek 6 neden! - Weböğrenci -->

iPhone 5S'ten nefret ettirecek 6 neden!

iphone 5s



iPhone 5S
 şu anki cepler arasında en iyilerinden bir tanesi olabilir. Ancak bu, 5S'in en iyi, en kusursuz cep olduğu anlamına gelmiyor - iPhone 5S'i sevmeniz için birçok neden olsa da sizi ondan soğutacak şeyler de var. İşte sizi iPhone 5S'ten nefret ettirecek 6 neden.
1. Daha da pahalı: iPhone'un hiçbir zaman ucuz olmadığını biliyoruz, ancak iPhone 5S şimdiye kadarki en pahalı Apple cebi olacak.
2. iPhone 5'inizin değiş tokuş değerini düşürecek: Apple, iPhone 5C'yi tanıtmasıyla beraber artık iPhone 5 satmayacağını açıkladı. Bu ise iPhone 5'in yakın zamanda fiyatının düşeceği, anlamına geliyor.
3. Çizilmelere karşı dayanıklı değil: iPhone 5S'in alüminyum kasası çizilmeye son derece meyilli. Bununla birlikte beyaz sürüm, alüminyum rengine yakın olduğundan çizikler daha az görünüyor. Aynı şekilde altın renkli iPhone da çizikleri çok fazla göstermeyebilir.
4. Daha büyük ve daha iyi iPhone seneye çıkacak:iPhone'ların S modelleri, küçük yenilikler sunmasıyla öne çıkıyor. Bu ise daha büyük yenilikler sunacak olan iPhone 6'nın seneye gelecek olması demek. iPhone 5S'i iki senelik kontratla satın almanız halinde seneye pişman olma ihtimaliniz var.
5. Parmağınız taklit edilebilir mi: iPhone'unuzu açmak ve iTunes'tan içerik satın almak için artık parmak izinizi kullanabileceksiniz. Ancak parmak izinizin suçlular tarafından 3 boyutlu olarak basılabileceği iddiaları şimdiden internette konuşulmaya başlandı.
6. Biraz beklemeniz gerekecek: iPhone 5S satın almaya karar verdiyseniz, bu kararınızı muhtemelen değiştirmeyeceksiniz. Ancak bu kararınız, ona şimdi sahip olabileceğiniz anlamına gelmiyor.