Asus'tan iki yeni Transformer Book! - Weböğrenci -->

Asus'tan iki yeni Transformer Book!

asus
Yeni nesil Intel Core işlemcisi ve ayrılabilir 13.3 inçlik Full HD ekranı sayesinde Windows 8'li bir tablet olarak da kullanılabilen ASUS Transformer Book T300 ve üç ayrı kullanım deneyimini bir arada sunan 11.6 inçlik ASUS Transformer Book Trio, çok yönlü olmayı önemseyenler için geliyor.

ASUS Transformer Book T300

Yeni ASUS Transformer Book T300, 13.3 inçlik ayrılabilir Full HD ekranı ile tek başına Windows 8'li bir tablet olarak da kullanılabiliyor. Sorunsuz çoklu görev performansı için yeni nesil Intel Core işlemci ile desteklenen Transformer Book T300, sekiz saatlik pil ömrü ve metalik tasarımıyla göz dolduruyor. Klavye istasyonu arka aydınlatmalı tuşlarıyla gerçek ebatlarda bir klavye özelliği sunarken, çoklu dokunmatik dokunmatik yüzeyi Windows 8 kullanımını destekliyor, ayrıca manyetik istasyon bağlantısı ekranın kolayca takılıp çıkarılmasını sağlıyor.
asus

ASUS Transformer Book Trio

ASUS Transformer Book Trio, iki parçalı tasarımıyla ultra portatif ürünlerin en son örneği! Hem dizüstü bilgisayar, hem tablet, hem de masaüstü bilgisayar olarak kullanılabilen ASUS Transformer Book Trio, yeni nesil Intel Core işlemciye sahip. Dizüstü bilgisayar mod'unda Windows 8 kullanırken, 11.6 inçlik ekran istasyondan ayrılıp kendi Atom çift çekirdek işlemcisiyle Android tablet olarak kullanılabiliyor. Böylece istendiğinde istasyon harici bir monitöre bağlanarak kendi başına bir Windows 8 masaüstü bilgisayara dönüşüyor.