LiensCash'de Jingling ile İnternetten Para Kazanma!! - Weböğrenci -->

LiensCash'de Jingling ile İnternetten Para Kazanma!!

LiensCash
LiensCash ve Jingling yazılımı ile internetten para kazanma hakkındaki eğitim videomuzu bu sayfadan izleyebilirsiniz.
Öncelikle LiensCash ve Jingling nedir kısaca bahsedecek olursak şöyle ki,
LiensCash
Bu site bir link kısaltma sitesidir ve kısalttığınız linklere reklam ekleyerek hem kendisi hem de linki kısaltan kullanıcıya para kazandırmaktadır.

1000 tıklama başına 0.7€ para vermektedir ve minimum ödeme limiti 15€ ile sınırlıdır. Ayrıca kazandığınız paralar bir kaç gün içerisinde PayPal hesabınıza yatırılır.
ingling
Bu bir trafik değişim bot yazılımıdır. Yani bu şu demek siz yazılımı açıp trafik göndermek istediğiniz siteyi açarsınız ve yazılım da başkalarının trafik göndermek istedikleri siteleri arkaplanda açarak karşılıklı trafik değiştirmiş olurlar. Yazılımın dili Çince olduğu için pek bir şey anlamamanız normal internette biraz detaylıca araştırırsanız yazılımın tam kullanımı öğrenmiş olursunuz.

Ayrıca videoya geçmeden son olarak bu işlemlerin yasal olup olmadığı hakkında pek bilgim yok ayrıca etik de değil. Yani oturduğunuz yerden hiç bir emek harcamadan para kazanıyorsunuz bence etik değil ve tavsiye de etmek içimden gelmiyor. Ayrıca yazılımı indirmek isteyenler olabilirler ben yazılımı paylaşmak istemediğim için indirme bağlantısı koymayacağım.
Bu sadece eğitim amaçlıdır kullanıp kullanmamak size kalmış bir durumdur. Herhangi bir durumda Burdan Öğren sorumlu tutulmamalıdır.
Gagner de l'agent


Videolu Anlatımı İzle Gerekenleri Yap Para Kazanmaya Başla!