League of Legends 3. Sezonu Türkiye Şampiyonu - Weböğrenci -->

League of Legends 3. Sezonu Türkiye Şampiyonu

lol



Avea işbirliği ile Gerçekleştirilen, League of Legends Türkiye Büyük Finali Şampiyonu, DP.KasperskyLab oldu 


KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen ve davetli 5.000’nin üzerinde eSpor sevdalısının alandan, yüzbinlerin ise internet üzerinden canlı olarak takip ettiği League of Legends Türkiye Büyük Finali’nin şampiyonu; Team Turquality Blue karşısında 3-0’lık bir skorla finale damgasını vuran, Dark Passage oldu. Birinci olan Dark Passage; 40.000 TL’lik nakit ödülün yanı sıra, Avrupa’da ve başarılı olması halinde Amerika Sezon 3 Finallerinde Türkiye’yi temsil etme hakkını da kazandı.
Avea işbirilği ile gerçekleştirilen Türkiye eSpor tarihinin en büyük etkinliği, muhteşem bir finalle tamamlandı. Alanda 5.000’in üzerinde davetlinin ve internet üzerinden yapılan canlı yayını 200.000’den fazla, rekor sayıda izleyicinin takip ettiği KüçükÇiftlik Park’taki etkinlikte, hem 3.’lük hem de şampiyonluk maçları sırasında yaşanan coşku görülmeye değerdi.
Türkiye Büyük Finali Üçüncülük Karşılaşması
TBF’de heyecan HWA Kingston – ANT GamerMarket takımları arasındaki 3.’lük mücadelesi ile başladı. Hayli yakın skorlarla geçen maçların ardından HWA.Kingston, Türkiye Büyük Finali’nde 3.’lüğün ve 10.000 TL’lik nakit ödülün sahibi oldu.
Türkiye Büyük Finali Şampiyonluk Karşılaşması
League of Legends 3. Sezonu Türkiye Şampiyonu’nu belirleyecek final serisinde rakipler, Dark Passage ve Team Turquality Blue takımlarıydı.
Takımların her ikisi de hem muhteşem ödülleri kazanmak, hem de Gamescom’dan başlayıp, Amerika’ya kadar giden rüya gibi bir macera yaşamak için şampiyonlarını Sihirdar Vadisi’ne indirdiler. Tüm bu hedefler için finale çok iyi hazırlandığını hissettiren Dark Passage, yine 3-0’lık bir seri ile finale damgasını vurdu.
Dark Passage, 40.000 TL’lik nakit ödül ve Sezon 3’ün Türkiye şampiyonu olmasının yanı sıra Gamescom’da gerçekleştirilecek elemelerde Türkiye’yi temsil etme hakkını da kazandı. Gamescom’da Brezilya, Rusya, Latin Amerika ve Avusturalya şampiyonları ile karşı karşıya gelecek olan Dark Passage, burda başarılı olması halinde Amerika’da gerçekleşecek olan ve 1.000.000$ ödüllü Sezon 3 Finalleri’nde dünyanın en iyi League of Legends takımları ile rekabete girme şansını yakalayacak.