GTA V Online'da Neler Yapabileceğiz? - Weböğrenci -->

GTA V Online'da Neler Yapabileceğiz?

gta v




GTA V'in yeni detayları sizlerle..

Çıkışına artık sadece günler kalan GTA serisinin yeni ve son oyunu GTA V için günler geçtikçe yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. GTA 5'in online oyun modu olacak olan GTA Online ile ilgili yeni bilgiler ile sizlerleyiz. 
GTA oyununun yapımcısı olan Rockstar Games'in yetkilileri GTA 3'ten itibaren GTA oyunu için online bir mod düşündüklerini belirtirken bazı bilgileri de GTA tutkunları için paylaştılar.. Yeni oyun için yapılan açıklamalar şöyle; 
 - Bazıları tek kişilik olmak üzere ekip halinde yapılması gereken 500'den fazla görev GTA Online'da bizleri bekliyor olacak. 
 - GTA Online'ın oyun konusu, GTA V'ten sonraki olayları ele alacak. 
 - GTA oyuncuları daha fazla para, ev veya araba gibi varlıklara sahip olabilmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklar.
 - Diğer online oyuncularla etkileşimlere girdiğimiz anda bazı sinematik sahnelerle karşılaşacağız.
 - GTA Online oyununda kadın karakterleri de seçme imkanımız olacak.
 - GTA Online aktiviteleri arasında banka soymaktan tutun, tenis oynamaya hatta ve hatta motosiklet yarışları yapmaya kadar çok sayıda şeyler bulunuyor. 
 - Örnek verecek olursak, GTA Online oyununda motosiklet çetesi ile aranız haşır neşirse size görevleriniz sırasında yardımda bulunabilecekler. 
 - GTA Online içerisinde takımınızda bulunacak olan kişileri siz belirliyorsunuz. İsterseniz yeni oyun içerisindeki rastgele kişileride ekibinize dahil edebilirsiniz.
 - Ekibin lideri, görev bitiminden sonra ganimetleri kimin toplayacağına karar verecek. 
 - GTA Online'da diğer oyuncularda sizleri öldürebileceğinden elde ettiğiniz paraları ATM'ye yatırmanız daha sağlıklı olacak. Eğer sahip olduğunuz para bankada durursa, GTA Online'da ölseniz bile bir dahaki sefere paranızı banka aracılığıyla kullanabiliyorsunuz. 
 - Yeni aksiyon oyununda eğer soyulduysanız, sizi soyan oyuncunun kellesine ödül koyabileceksiniz. 
 - GTA'da arkadaşlarınızı evinize davet edebilecek, evde içki içebilecek, stritizci çağırabilecek ve TV izleyebileceksiniz.
 - Oyun içerisindeki görevler sürekli Rockstar Social Club tarafından takip edilecek. Bu nedenle GTA V'te hile yapmaya sakın kalkışmayın deriz :)