Twitter 7 Yaşında! - Weböğrenci -->

Twitter 7 Yaşında!


Başlıca sosyal ağlardan biri olan Twitter, 7. doğum gününü kutluyor. 21 Mart 2006 tarihinden bu yana aktif olan Twitter, 7. doğum günü sebebiyle kısaca tarihini ...

twitter
Başlıca sosyal ağlardan biri olan Twitter, 7. doğum gününü kutluyor. 21 Mart 2006 tarihinden bu yana aktif olan Twitter, 7. doğum günü sebebiyle kısaca tarihini anlatan bir video yayınladı.
Günümüzün en popüler sosyal ağlarından biri olan Twitter, 7. yaşına bastı. 200 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Twitter, kurucularından Jack Dorsey'ın attığı ilk Tweet mesajından itibaren hizmetinin kısa tarihini gösteren bir videoyu kullanıcılarla paylaştı. Günde 400 milyon Tweet'in atıldığı Twitter, 21 Mart 2006′dan bu yana her geçen gün daha da yükseldi ve en popüler sosyal ağlardan biri oldu. Twitter'a atılan ilk Tweet ise "Just setting up my twttr" yani twttr'ımı ayarlıyorum anlamına gelen Jack Dorsey'in Tweet'i oldu.
Twitter Yayın Yönetmeni Karen Wickre yazdığı blog yazısında Twitter'ın gerçek bir küresel kent olduğunu belirtirken, insanların gerçek zamanlı olarak birbiriyleriyle bağlantı kurabildiğini, fikir alışverişinde bulunabildiğini ve en son haberleri öğrenebildiğini vurguladı.Twitter'ın özel videosunu da izlemeden geçmeyin.