Facebook Messenger’da Sesli Mesajlaşma Devri - Weböğrenci -->

Facebook Messenger’da Sesli Mesajlaşma Devri


Facebook Messenger’da Sesli Mesajlaşma Devri

Facebook Messenger, her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor.

Dokunmatik telefonlarda yazma işkencesine son verecek yeni özellik Facebook’un daha da sevilmesini sağlayacak gibi görünüyor.
İnternetin en büyük sosyal ağı olan Facebook, kullanıcılarını kendisine bağlayacak yeni özellikleri geliştirmeye devam ediyor. Facebook Messenger'ı mobil için daha kullanışlı hale getiren Facebook, şimdi de sesli mesajlaşma özelliğini getirdi.
Yazmak vaktinizi alıyor, dokunmatik tuşlarla hala barışamadıysanız ya da zamandan tasarruf sağlamak istiyorsanız Facebook'un sesli mesaj gönderme özelliği hayatınızı oldukça kolaylaştıracak.
Android ve iOS işletim sistemlerine yönelik geliştirilen Facebook Messenger'ın yeni sesli mesaj gönderme özelliği henüz deneme aşamasında olsa da son derece başarıyla çalışıyor.
Facebook, bu yeni özellik sayesinde en fazla 1 dakika uzunluğunda ses kaydının karşı tarafa gönderilmesini sağlıyor.
Herkesin kullanımına açık ve ücretsiz olan Facebook Messenger sesli mesaj gönderme özelliği, + tuşuna basıldığında çıkan Record Voice (ses kaydet) seçeneğiyle aktif hale geliyor.
Sadece Facebook mobil versiyonunda kullanılabilen sesli mesaj gönderme hizmetinde gerçekleştirilen kayıtlar internet sitesinden hesaba girildiğinde bilgisayardan da dinlenebiliyor. 


Stargundem