Facebook Kapanmayan Liste Açmak - Weböğrenci -->

Facebook Kapanmayan Liste Açmak




Merhaba arkadaşlar

Bugün burda genellikler herkezin ortak sorununa cözüm yolunu anlatacağım.Bu yolla istediğiniz kadar liste kasabileceksiniz.Fakat siz ginede yedek profil ile liste kasımları yapın Kapanırsa fazla kaybınız olmasın.



ANLATIM :



Liste kasımı yapabilmek için İP Adresinizi değiştirmeniz gerekir.Bu İP Adresi Türkiyede olamaması lazım.Yurt dışı mesela ABD İP İle liste kurarsınız sorunsuz kasımlara devam edebilirsiniz kapanma gibi şansı yok gibi.Türkiye İP İle giriş yaparsınz listeniz kapanır ve profilde gider.



İP ADRESİNİ DEĞİŞTİRME ANLATIM





1-) Öncelikle Proxy Switchy Eklenti sini indirip Chrome‘mize kuruyoruz. 
2-) Eklenti kurulduktan sonra Chrome’nin sağ üst köşesine “ Dünya Resmi” düğmesi eklenir. O düğmeye tıklıyoruz, ardından “Options ” a tıklıyoruz.
3-) Açılan pencereden İp adresi eklemek için “ New Profile” ‘ye tıklıyoruz.
4-) “ Profile Name” yazan yere istediğiniz birşeyi yazın.
5-) Aşağıda “ Use the same proxy server for all protocols” seçeneğini işaretleyin.
6-) Daha sonra Free Proxy List – Public Proxy Servers (IP PORT)! sitemizi açıyoruz.
7-) Açılan sitede birçok ip adres ve port var. Her geçen dakika yenileri ekleniyor. Bu ip adresleri arasından “Speed” ve “Connection time” kısımlarındaki renklerin yeşil olanlarını seçiyoruz. Çünkü onlar daha hızlı ve sağlamdır.
8-) İp adresimizi ve port’umuzu yazdıktan sonra Save ‘ye tıklıyoruz. Sekmeyi kapatıyoruz. 
9-) Eklediğimiz İp adresini kullanmak için: Sağ üst köşedeki “dünya ikonu” na tıklıyoruz ve eklediğimizi seçiyoruz. [ Eski haline çevirmek için: yine sağ üst köşedeki dünya ikonundan, en üstteki Direct Connection 'a tıklayabilirsiniz. ]